Временно спират регистрацията на моторни превозни средства в Смолян

2408
Временно спират регистрацията на моторни превозни средства в Смолян
Снимка: БГНЕС

Във връзка с изчерпване на наличните регистрационни табели тип 1-1 (два продълговати номера) в сектор Пътна полиция при ОД МВР - Смолян няма да се извършва регистрация на моторни превозни средства нов внос или на МПС от други региони, съобщиха от регионалното МВР.

Временно се преустановява и транзитната регистрация на пътни превозни средства. Срокът на валидността на старите транзитни номера ще бъде удължен с един месец, но е необходимо водачите да подадат заявление в “Пътна полиция” (по място на издаване на транзитната регистрация).

След 5 години ще може да започне залесяване в гората край Смолян, засегната от пожар

Едва след 5 години ще може да започне залесяване в гората, която изгоря при големия пожар край Смолян, съобщава bTV. По данни на Държ...

Няма затруднения при административните услуги за промяна на собственост на автомобили, които са със смолянски регистрационни номера. В нормален ритъм се извършват услугите за спиране от движение, пускане и бракуване на моторни превозни средства.

Към момента в сектор “Пътна полиция” при ОД МВР - Смолян има налични регистрационни табели за мотоциклети, мотопеди и ремаркета. Могат да се регистрират автомобили, за които се ползват табели тип 1-2 (продълговат номер отпред, квадратен отзад).

Дейността ще бъде възстановена след получаване на регистрационни табели. Гражданите ще бъдат уведомени своевременно за възстановяването на дейността, чрез интернет страницата на ОД МВР - Смолян.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Смолян